Wine grapes with green leaf, view against sky.

Рішення Linde для виноробства

Процес сульфітації (введення в сусло або або мезгу діоксиду сірки)

Рішення Linde для виноробства

Процес сульфітації (введення в сусло або мезгу діоксиду сірки)

    
Вино піддається сульфітації практично на всіх етапах виробництва: на стадії мезги або сусла, після закінчення бродіння і перед розливом вина. Вино після сульфітації має чистий прозорий аромат. Вина, які не проходили процес сульфітації, більше піддаються старінню і з часом втрачають аромат (стають «порожніми»), набувають несвіжий запах і швидко буріють. Таким чином, діоксид сірки не тільки перешкоджає окисленню продукту і зупиняє розмноження мікроорганізмів і бактерій, але і при правильному дозуванні покращує колір, аромат, свіжість вин, а також допомагає регулювати процес бродіння і міцність вин.


Застосування

N2

азот

CO

газоподібний

CO

рідкий

Сухий лід*

SO2 

діоксид сірки

O2  

кисень

Суміш CO2/N2
Захист винограду l l l l l
Захист сусла l l l l l
Охолодження винограду l l
Ремонтаж l l
Гіпероксигенація

l
Інертизація червоного вина l l l
Інертизація рожевого вина l l
Інертизація білого та ігристого вина l l l
Інертизація бочок l l l
Контроль розчинених газів, додавання вуглекислого газу l
Контроль розчинених газів, видалення вуглекислого газу l
Контроль розчинених газів, видалення кисню l l
Захист вина при транспортуванні l l l
Продування шийки пляшки l l
Продування пляшки l
Розлив продукції  l l


*Сухий лід доступний не у всіх регіонах України

Маєте питання до наших фахівців?